• Θερμαινόμενο κύκλωμα (σωλήνας) ResMed ClimateLineAir

Αναπνέετε ζεστό αέρα κατά τη διάρκεια της θεραπείας CPAP με θερμαινόμενο σωλήνα ClimateLineAir ™. Είναι σχεδιασμένο για να διατηρεί τη θερμοκρασία του υγροποιημένου αέρα καθώς διέρχεται μέσω του σωλήνα.

Το ClimateLineAir είναι ο πιο προηγμένος θερμαινόμενος σωλήνας και είναι το κλειδί που ξεκλειδώνει την λύση Climate Control της ResMed για τις σειρές συσκευών Lumis ™, AirSense ™ 10 και AirCurve ™ 10.

Μπορείτε να βελτιώσετε περαιτέρω την άνεση σας προσθέτοντας υγρασία για να ελαχιστοποιήσετε τις συχνές ανεπιθύμητες ενέργειες που σχετίζονται με τη θεραπεία.


Βασικά χαρακτηριστικά

Ρυθμίστε και ξεχάστε:

Επειδή ο αισθητήρας θερμοκρασίας είναι ενσωματωμένος στο άκρο της μάσκας του σωλήνα ClimateLineAir, η θερμοκρασία θα παραμείνει στην επιθυμητή ρύθμιση, ανεξάρτητα από τις αλλαγές θερμοκρασίας ή υγρασίας στο δωμάτιο. Η θερμοκρασία του σωλήνα μπορεί να ρυθμιστεί σε οποιοδήποτε σημείο μεταξύ 16 και 30 ° C. (60 και 86 ° F).


Συνεχής άνεση:

Συνεχής υγρασία όλη τη νύχτα μπορεί να παρασχεθεί με τον υγραντήρα HumidAir ™.


Βασικές τεχνολογίες:

Νέα περιστρεφόμενη σύνδεση για βελτιωμένη χρηστικότητα.

Το λεπτό μέγεθος του σωλήνα ClimateLineAir προσφέρει ευελιξία και άνεση στον ύπνο.

ClimateLineAir οδηγίες χρήσης

Γράψτε μια κριτική

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή
Captcha

Θερμαινόμενο κύκλωμα (σωλήνας) για ResMed AirSense και AirCurve

  • Resmed
  • Κατασκευαστής: Resmed
  • Κωδικός Προϊόντος: ClimateLineAir
  • Διαθεσιμότητα: 1-5 ημέρες
  • € 160,00
  • € 95,00


Μένουμε ΑσφαλείςΕπειδή αυτό που ζούμε είναι πρωτόγνωρο, έχουμε την υποχρέωση να προστατέψουμε τους φίλους μας, τους συνεργάτες μας, τους πελάτες μας και γενικά τους συνανθρώπους μας.

Γι' αυτό σας συμβουλεύουμε να μείνετε σπίτι και να πραγματοποιείτε τις παραγγελίες σας μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος ή τηλεφωνικά στο 2105025665.

Παρακαλούμε ελέγξτε τα χαρακτηριστικά των προϊόντων που παραγγέλνετε. Όσο διαρκεί η πανδημία του COVID-19 δεν θα γίνονται αλλαγές.