Τρόποι πληρωμής

Τρόποι πληρωμής


Οι τρόποι πληρωμής είναι οι εξής:


Άμεσα: Αν η αγορά του προϊόντος γίνει σε ένα απο τα φυσικά μας καταστήματα τότε η πληρωμή γίνεται στο κατάστημα με μετρητά ή με χρήση πιστωτικής κάρτας.

Αντικαταβολή: Αν η αποστολή του προϊόντος γίνει με courier ή με δικό μας μέσο. Η υπηρεσία της αντικαταβολής δεν έχει κάποια επιπλέον χρέωση.

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό: Μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα για την εξόφληση της παραγγελίας σας στην Τράπεζα Πειραιώς ή στην Αlpha Bank. Κατά την κατάθεση πρέπει να συμπληρώσετε το Ονοματεπώνυμό σας στην αιτιολογία κατάθεσης.

Πιστωτική κάρτα: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα (Visa, Mastercard, Maestro) ακολουθώντας τα σχετικά βήματα κατά την υποβολή την ηλεκτρονικής σας παραγγελίας. Η πληρωμή με πιστωτική κάρτα γίνεται με τη μέθοδο redirection, που σας μεταφέρει στην σελίδα του Paycenter της Τράπεζας Πειραιώς μέχρι να ολοκληρωθεί η συναλλαγή. Από την έναρξη έως και την λήξη της σύνδεσης σας (on-line session) όλες οι πληροφορίες και τα προσωπικά σας στοιχεία κρυπτογραφούνται με βάση το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Socket Layer – SSL). Τα στοιχεία της κάρτας δεν αποθηκεύονται πουθενά, και χρησιμοποιούνται μόνο κατά τη διάρκεια ελέγχου και χρέωσης. Όλα τα δεδομένα μεταδίδονται κρυπτογραφημένα στις συνεργαζόμενες Τράπεζες.