☏ 2105025665

Αποστολές & Επιστροφές

1. Τρόποι Αποστολής & Έξοδα Αποστολής

Μπορείτε να παραλάβετε το προϊόν ή τα προϊόντα της παραγγελίας σας από τα καταστήματά μας ή μπορούν να σταλούν στον χώρο σας με έναν από τους παρακάτω τρόπους αποστολής.

  • Αποστολή με courier: Η παραγγελία σας μπορεί να σταλεί με courier στον χώρο σας. Για παραγγελίες κάτω των €25 η χρέωση είναι €3,90 και είναι σταθερή. Για παραγγελίες άνω των €25 η αποστολή είναι δωρεάν.

  • Αποστολή με μεταφορική: Τα προϊόντα που από την φύση τους (ογκώδη, βαριά κτλ) δεν μπορούν να σταλούν με courier αποστέλονται με μεταφορική εταιρεία. (Σημείωση: Η επιλογή της αντικαταβολής δεν είναι διαθέσιμη σε αυτή την περίπτωση.)

  • Αποστολή με όχημα της εταιρείας: Για παραγγελίες με διεύθυνση παράδοσης εντός Αττικής υπάρχει δυνατότητα αποστολής με ένα από τα οχήματα που διαθέτουμε.

    Σε κάθε περίπτωση η εταιρεία μας θα σας ενημερώσει για τον τρόπο αποστολής και για τυχόν πρόσθετες χρεώσεις.

    Για περιοχές που η συνεργαζόμενη εταιρεία μεταφορών χαρακτηρίζει ως δυσπρόσιτες μπορεί να σας ζητηθεί να παραλάβετε το προϊόν από την κοντινότερο κατάστημα της μεταφορικής/courier.

    Σε περίπτωση αδυναμίας ολοκλήρωσης της παραγγελίας (π.χ. λόγω αδυναμίας επικοινωνίας με τον πελάτη ή μη προσέλευση του πελάτη για παραλαβή του προϊόντος) η παραγγελία παραμένει διαθέσιμη για παράδοση ως και 10 ημερολογιακές ημέρες μετά το πέρας των οποίων η παραγγελία ακυρώνεται.

2. Χρόνος παράδοσης

Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται εργάσιμες μέρες μπορούν να παραδοθούν κατά κανόνα εντός 24 ωρών εντός Αττικής και εφόσον τα προϊόντα είναι διαθέσιμα. Για περιοχές εκτός Αττικής ο χρόνος παράδοσης μπορεί να φθάσει και τις 3 εργάσιμες ημέρες. Για περιοχές που η συνεργαζόμενη εταιρεία μεταφορών χαρακτηρίζει ως δυσπρόσιτες ο χρόνος παράδοσης μπορεί να διαφοροποιείται.

Για την αποφυγή επιπλέον χρεώσεων η αποστολή της παραγγελίας πραγματοποιείται όταν όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα. Αν επιθυμείτε την αποστολή των άμεσα διαθέσιμων προϊόντων ξεχωριστά μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα επικοινωνίας.

Οι αποστολές γίνονται από Δευτέρα έως Παρασκευή εκτός επίσημων αργιών.

3. Επιστροφές – Δικαίωμα υπαναχώρησης

Μπορείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παράδοσης και εφόσον το προϊόν βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, η συσκευασία του δεν έχει ανοιχτεί και το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί. Μπορείτε επίσης να υπαναχωρήσετε της αγοράς του προϊόντος εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παράδοσης και εφόσον το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση και συσκευασία και δεν έχει χρησιμοποιηθεί. Σε περίπτωση που δεν τηρούνται οι παραπάνω προϋποθέσεις η εταιρεία έχει το δικαίωμα να αρνηθεί την επιστροφή του προϊόντος. Σε περίπτωση που για ειδικούς λόγους μια τέτοια επιστροφή γίνει δεκτή η εταιρεία θα καταβάλλει, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του επιστραφέντος προϊόντος, μέρος του τιμήματος το οποίο θα προσδιοριστεί κατά περίπτωση ανάλογα με την κατάσταση του προϊόντος.

Το δικάιωμα υπαναχώρησης και επιστροφής προϊόντων δεν ισχύει σε περίπτωση ειδικής παραγγελίας, κατά παραγγελία προϊόντων ή προϊόντων που κατασκευάζονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές του καταναλωτή ή σαφως εξατομικευμένων.

Ο πελάτης επιβαρύνεται για το κόστος επιστροφής των προϊόντων.

Όλα τα προϊόντα ελέγχονται (στο μέτρο του δυνατού) πριν την αποστολή τους από την εταιρεία μας. Σε περίπτωση που διαπιστώσετε κατά την παραλαβή οτι το προϊόν δεν λειτουργεί θα πρέπει να ακολουθείται η προβλεπόμενη από την εγγύηση διαδικασία και θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας άμεσα ώστε να σας ενημερώσουμε για την διαδικασία αυτή.

Σε κάθε περίπτωση το προϊόν θα πρέπει να συνοδεύεται από το αντίγραφο του “Παραστατικού Αγοράς”.

Το έντυπο υπαναχώρησης μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Τράπεζα Πειραιώς  Verified by Visa  MasterCard SecureCode  Visa  MasterCard  Maestro  MasterPass

© Copyright 2013-2018, Φούης Ξενοφών | Αγ.Δημητρίου 1- Πετρούπολη, Αττική, Τ.Κ. 13231 Τηλ: 210 2474517, 210-5025665