☏ 2105025665

Τρόποι πληρωμής

Τρόποι πληρωμής


Οι τρόποι πληρωμής είναι οι εξής:
Άμεσα: Αν η αγορά του προϊόντος γίνει σε ένα απο τα φυσικά μας καταστήματα τότε η πληρωμή γίνεται στο κατάστημα με μετρητά ή με χρήση πιστωτικής κάρτας.
Αντικαταβολή: Αν η αποστολή του προϊόντος γίνει με courier ή με δικό μας μέσο. Η υπηρεσία της αντικαταβολής δεν έχει κάποια επιπλέον χρέωση.
Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό: Μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα για την εξόφληση της παραγγελίας σας στην Τράπεζα Πειραιώς ή στην Αlpha Bank. Κατά την κατάθεση πρέπει να συμπληρώσετε το Ονοματεπώνυμό σας στην αιτιολογία κατάθεσης.
Πιστωτική κάρτα: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα (Visa, Mastercard, Maestro) ακολουθώντας τα σχετικά βήματα κατά την υποβολή την ηλεκτρονικής σας παραγγελίας. Η πληρωμή με πιστωτική κάρτα γίνεται με τη μέθοδο redirection, που σας μεταφέρει στην σελίδα του Paycenter της Τράπεζας Πειραιώς μέχρι να ολοκληρωθεί η συναλλαγή. Από την έναρξη έως και την λήξη της σύνδεσης σας (on-line session) όλες οι πληροφορίες και τα προσωπικά σας στοιχεία κρυπτογραφούνται με βάση το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Socket Layer – SSL). Τα στοιχεία της κάρτας δεν αποθηκεύονται πουθενά, και χρησιμοποιούνται μόνο κατά τη διάρκεια ελέγχου και χρέωσης. Όλα τα δεδομένα μεταδίδονται κρυπτογραφημένα στις συνεργαζόμενες Τράπεζες.

Τράπεζα Πειραιώς  Verified by Visa  MasterCard SecureCode  Visa  MasterCard  Maestro  MasterPass

© Copyright 2013-2018, Φούης Ξενοφών | Αγ.Δημητρίου 1- Πετρούπολη, Αττική, Τ.Κ. 13231 Τηλ: 210 2474517, 210-5025665