Όροι και Προϋποθέσεις

Όροι και Προϋποθέσεις

1. Επωνυμία

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.cpap.gr ανοίκει στην εταιρεία με επωνυμία “Ξενοφών Φούης” με διακριτικό τίτλο “Ορθοστήριξη” και από εδώ και στο εξής θα αναφέρεται στο παρόν έγγραφο ως “η εταιρεία” ή “το κατάστημα”.

2. Τρόποι επικοινωνίας

Κεντρικό κατάστημα: Αγίου Δημητρίου 1, 13231 Πετρούπολη, Αθήνα

τηλέφωνο: 210 2474517

fax: 210 5025665

Υποκατάστημα: Εθνάρχου Μακαρίου 41, 12131 Περιστέρι, Αθήνα

τηλέφωνο: 213 0296036

fax: 213 0296037

Email: info[@]cpap.gr

3. Τρόποι παραγγελίας

Οι τρόποι παραγγελίας είναι οι εξής:

  • Ηλεκτρονικά: Μπορείτε να προχωρήσετε σε ηλεκτρονική παραγγελία βάζοντας το προϊόν ή τα προϊόντα που επιθυμείται στο καλάθι και ακολουθώντας τα βήματα για την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

  • Τηλεφωνικά: Μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά σε ένα από τα τηλέφωνα που βρίσκονται στην ιστοσελίδα και να προβείται σε τηλεφωνική παραγγελία.

  • Με επίσκεψη στο κατάστημα: Μπορείτε να επισκεφθείτε ένα από τα φυσικά μας καταστήματα ώστε να κάνετε άμεση παραγγελία ή και αγορά του προϊόντος που σας ενδιαφέρει.

4. Όροι χρήσης ιστοσελίδας και ηλεκτρονικού καταστήματος

  • Περιεχόμενο: Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει το περιεχόμενο της ιστοδελίδας www.cpap.gr ανά πάσα στιγμή καθώς και να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις. Ο έλεγχος των τεχνικών πληροφοριών και της καταλληλότητας ή συμβατότητας των προϊόντων υπόκεινται στην αποκλειστική ευθύνη του πελάτη.

  • Περιορισμός ευθύνης: Η εταιρεία δεν ευθύνεται για τυχόν ορθογραφικά ή τυπογραφικά λάθη στις τιμές ή στα χαρακτηριστικά των προϊόντων. Η εταιρεία δεν ευθύνεται για τυχόν σφάλματα, καθυστερήσεις ή ελαττώματα στην λειτουργία της ιστοσελίδας.

  • Πνευματικά δικαιώματα: Η εταιρεία αποτελεί μοναδικό και αποκλειστικό δικαιούχο των πνευματικών δικαιωμάτων του περιεχομένου της ιστοσελίδας www.cpap.gr. Απαγορεύεται η επαναχρησιμοποίηση υλικού της ιστοσελίδας χωρίς γραπτή άδεια από την εταιρεία. Τα λογότυπα και σήματα των συνεργατών μας που υπάρχουν στην ιστοσελίδα είναι ιδιοκτησία των εταιρειών τους.

  • Προσωπικά δεδομένα: Ο πελάτης αναλαμβάνει την ευθύνη οτι όλες οι πληροφορίες που παρέχει κατά την χρήση της ιστοσελίδας είναι ακριβείς και αναλαμβάνει την υποχρέωση κάλυψης κάθε ζημιάς της εταιρείας ή συνεργαζόμενων εταιρειών από την χρήση του λογαριασμού του πελάτη από τρίτους. Η εταιρεία δεσμεύεται να χρησιμοποιεί τα στοιχεία του πελάτη αποκλειστικά για την εκτέλεση και απόδειξη των παραγγελιών τους, την παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών, εξαγωγή στατιστικών και οικονομικών στοιχείων και βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών της.

Η επίσκεψη και περιήγηση στην ιστοσελίδα www.cpap.gr συνεπάγεται ανεπιφύλακτη αποδοχή των παραπάνω όρων.