Τηλέφωνα
επικοινωνίας
2105025665
2102474517
Δωρεάν
μεταφορικά
για παραγγελίες

άνω των 40 €
Συμβεβλημένοι
πάροχοι 
ΕΟΠΥΥ
αναπνευστικών συσκευών
#
Καλάθι Αγορών
Το καλάθι αγορών είναι άδειο!

Auto CPAP Philips-Respironics Dreamstation

Auto CPAP Philips-Respironics Dreamstation
Κατασκευαστής: Philips Respironics
Κωδικός Προϊόντος: PR-D
Διαθεσιμότητα: Σε 1 - 2 ημέρες
Τιμή: 1.250,00 € 1.080,00 €
Ποσότητα:  

Το Philips - Respironics Dreamstation Auto είναι μια συσκευή σχεδιασμένη με γνώμονα κυρίως τις απαιτήσεις των χρηστών συσκευών CPAP, που διατηρεί όλα τα τεχνολογικά επιτεύγματα του IN561S προσθέτοντας αυξημένες δυνατότητες συνδεσιμότητας όπως ορίζει η εποχή μας. 

Η νέα λεπτότερη σχεδίαση - που παραπέμπει περισσότερο σε συσκευή “consumer” παρά σε ιατρικό μηχάνημα - την κάνει πιό διακριτική καθώς και πιό εύκολη στην μεταφορά.

Το Dreamstation Auto είναι 18% μικρότερο και 28% ελαφρύτερο από το REMstar System One.

Η πίεση της συσκευής ρυθμίζεται από 4 cm H2O έως 20 cm Η2Ο.

Οι ρυθμίσεις της συσκευής γίνονται ψηφιακά και προστατεύονται από τυχαία αλλαγή.

Διαθέτει το κλασσικό σύστημα καθυστέρησης (DELAY Ramp) της εφαρμογής της πίεσης με ρύθμιση του χρόνου καθυστέρησης απο 5 έως και 45 λεπτά.

Ακόμη, διαθέτει νέα ράμπα “SmartRamp” η οποία επιτρέπει στους ασθενείς να κοιμηθούν ενώ η πίεση είναι σε ακόμα χαμηλότερα επίπεδα απ' ότι με την παραδοσιακή ράμπα. Κατά την διάρκεια λειτουργίας της “SmartRamp” η πίεση παραμένει σταθερά χαμηλή, ενώ ο αλγόριθμος της συσκευής αυτόματα ελέγχει και αντιδρά σε αποφρακτικά επεισόδια.

Διαθέτει τα διεθνώς καταξιωμένα συστήματα C-Flex, A-Flex και C-Flex+:

Το C-Flex αναγνωρίζει πότε ο ασθενής εκπνέει και μειώνει την πίεση της συσκευής κατά την εκπνοή προσφέροντας εξαιρετική άνεση του ασθενούς.

Το C-Flex+ κρατάει την παρεχόμενη πίεση σταθερά μειωμένη κατά 2 cm Η2Ο, παρακολουθεί την αναπνοή του ασθενούς και αντιδρά στην εισπνευστική του προσπάθεια, αυξάνοντας την πίεσή του στην προβλεπόμενη, κατά την φάση της εισπνοής. Φυσικά, όπως και το C-Flex, μειώνει την πίεση κατά την εκπνοή. Το αποτέλεσμα είναι η βέλτιστη δυνατή άνεση και προσαρμογή του ασθενούς στην θεραπεία.

Διαθέτει έγχρωμη οθόνη στο εμπρός μέρος της συσκευής, ώστε να είναι ευκολότερη η θέασή της όταν ο χρήστης είναι ξαπλωμένος στο κρεβάτι. Οι επιλογές γίνονται με την χρήση εικονιδίων, κατά τα πρότυπα των σύγχρονων τηλεφώνων. Το Dreamstation αντιλαμβάνεται τον φωτισμό του χώρου και χαμηλώνει τον φωτισμό της οθόνης στο σκοτάδι.
Στην οθόνη υπάρχει ψηφιακή ένδειξη της παρεχόμενης πίεσης καθόλη τη λειτουργία της συσκευής. Αυτόματα, όταν η συσκευή σβήσει, η οθόνη εμφανίζει ένα γράφημα που απεικονίζει την διάρκεια χρήσης της συσκευής για τις 3 τελευταίες ημέρες, ώστε ο χρήστης να ενθαρρύνεται να χρησιμοποιεί την συσκευή περισσότερο.

Το Dreamstation επίσης διαθέτει:

  • Proactive αλγόριθμο που περιορίζει την πιθανότητα εμφάνισης αποφρακτικών επεισοδίων
  • Τον κλινικά επικυρωμένο αυτόματο αλγόριθμο της Philips Respironics
  • Σύστημα Optistart για αυτόματο προσδιορισμό της πίεσης εκκίνησης θεραπειάς.
  • Εξελιγμένο σύστημα ανίχνευσης αναπνευστικών επεισοδίων:

Παρακολουθεί συνεχώς την αναπνοή του ασθενούς, αναγνωρίζει και καταγράφει όλες τις παραμέτρους που επηρεάζουν την αναπνοή

Στην οθόνη της, η συσκευή μπορεί να παρέχει στατιστικές πληροφορίες για όλες τις παραπάνω πληροφορίες που καταγράφονται, καθώς και την διαρροή αέρα από την μάσκα, ανά εβδομάδα και μήνα λειτουργίας του.

Επίσης καταγράφει αναλυτικά το γράφημα της αναπνοής για ολόκληρη την τελευταία νύχτα χρήσης της συσκευής.

Έχει αποσπώμενη μνήμη τύπου SD μεγάλης χωρητικότητας και ενσωματωμένη 6 μηνών, όπου καταγράφονται όλες οι πληροφορίες για την αναπνοή του χρήστη.

Το Dreamstation Auto μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο με ρινικές και στοματορινικές μάσκες, όσο και με ολοπροσωπικές. Η ρύθμιση του ‘Mask type’ επιτρέπει την παροχή της πίεσης με ακρίβεια, ανεξάρτητα από το μέγεθος και το είδος της μάσκας.

Ο πρόσθετος, προαιρετικός υγραντήρας του Dreamstation είναι θερμαινόμενος με δυνατότητα προθέρμανσης. Η υποδοχή του κυκλώματος δέχεται είτε απλό ή θερμαινόμενο κύκλωμα. Έτσι, ο ίδιος υγραντήρας μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε με απλό ή με θερμαινόμενο κύκλωμα κατ’ επιλογήν του χρήστη. Το δοχείο του υγραντήρα καθαρίζεται εύκολα και φυσικά είναι τύπου Dry Box για να αποφεύγεται διαρροή νερού προς την συσκευή CPAP.
Όλα τα κυκλώματα ασθενούς του Dreamstation είναι πλέον 15mm, αλλά φυσικά μπορεί να λειτουργήσει περίφημα και με τα στάνταρ κυκλώματα των 22mm.

Όλα τα Dreamstation διαθέτουν ενσωματωμένο Bluetooth καθώς και ειδική υποδοχή όπου μπορούν να δεχτούν Wi-Fi ή μόντεμ κινητής τηλεφωνίας. Τα επιπρόσθετα προαιρετικά module επιτρέπουν στην συσκευή να επικοινωνεί με την βάση δεδομένων EncoreAnywhere και να στέλνει τα στοιχεία χρήσης κάθε μέρα (modem κινητής) ή κάθε ώρα (Wi-Fi modem).

“Performance Check”: Για πρώτη φορά, το λειτουργικό του Dreamstation διαθέτει επιλογή αυτοδιάγνωσης. Εάν για οποιονδήποτε λόγο ο χρήστης πιστεύει οτι η συσκευή του δεν λειτουργεί σωστά, δεν έχει παρά να ζητήσει αυτοδιάγνωση. Το Dreamstation θα ελέγξει τα μέρη του και αν όλα λειτουργούν σωστά, θα ενημερώσει τον ιδιοκτήτη του οτι όλα βαίνουν καλώς. Σε αντίθετη περίπτωση, θα τον παροτρύνει να στείλει την συσκευή του στο service.

Έχει δυνατότητα σύνδεσης με Η/Υ μέσω ειδικού interface και σειριακού καλωδίου.

Με την εφαρμογή PC Direct, ο χρήστης μπορεί να τηλεχειριστεί πλήρως το CPAP από τον Η/Υ.

Το Dreamstation διαθέτει 2 νέου τύπου φίλτρα (διαφορετικά από τα φίλτρα System One), ένα αναλώσιμο και ένα καθαριζόμενο. Για να διασφαλίζεται η καλή κατάσταση των φίλτρων, η συσκευή κάθε 30 ημέρες υπενθυμίζει στον χρήστη της την ανάγκη αλλαγής φίλτρων (δεν ελέγχει την καθαρότητα – είναι απλά μια χρονική υπενθύμιση)

Συνοδεύεται από μάσκα, σωλήνα και τσάντα μεταφοράς.

Διαθέτει τροφοδοτικό 80W και λειτουργεί με εναλλασσόμενο 220V/50HZ καθώς και με συνεχές 12V DC με τη χρήση προαιρετικού αξεσουάρ.

Βάρος συσκευής: περίπου 700 gr
Διαστάσεις: 19,3 x 15,7 x 8,4 cm
Στάθμη θορύβου: 25,8 dB (A)

Philips - Respironics Dreamstation οθόνη

Dreamstation επάνω όψη

Dreamstation υποδοχή κάρτας και φίλτρων

Συσκευές CPAP
Τύπος CPAP Αυτόματο
Βάρος συσκευής Κάτω του 1 kg
Στάθμη θορύβου Κάτω των 27 dB (A)
Ενσωματωμένος θερμ. υγραντήρας Όχι
Καταγραφή δεδομένων Σε κάρτα μνήμης

Γράψτε μια αξιολόγηση

Ονοματεπώνυμο:


Η Αξιολόγηση σας: Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!

Βαθμολογία: Κακή           Καλή

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2105025665 και στο 2102474517
☏ 2105025665

Τράπεζα Πειραιώς  Verified by Visa  MasterCard SecureCode  Visa  MasterCard  Maestro  MasterPass

© Copyright 2013-2018, Φούης Ξενοφών | Αγ.Δημητρίου 1- Πετρούπολη, Αττική, Τ.Κ. 13231 Τηλ: 210 2474517, 210-5025665